125 års fødselsdag i Balling

Af Thomas Rosenkrands - Tirsdag d.29 August 2017 - Kl.12:10

I år er det 125 år siden Balling & Omegns Brugsforening kom til verden.

Formand for Balling & Omegns Brugsforening Bjarne Primdahl og uddeler Mikkel Janum.

I år er det 125 år siden Balling & Omegns Brugsforening kom til verden. Det skal naturligvis fejres med en stor festdag, som løber af stablen ved brugsen lørdag den 9. september. Festlighederne indledes med gratis kaffe og rundstykker, og så er resten af dagen ellers pakket med aktiviteter.
- Vi glæder os til den store dag og håber, at mange vil deltage i fejringen af forretningens 125 års fødselsdag. Vi er meget stolte af, at Balling & Omegns Brugsforening har klaret sig så flot igennem alle årene, også når det har været svært for branchen. I dag står forretningen som det største supermarked i Vestsalling og med en stor lokal opbakning, som vi er rigtig glade for og stolte af, siger brugsuddeler Mikkel Janum.
Alle borgere i både Balling og Oddense modtager en husstandsomdelt invitation til festlighederne. At Oddense også er direkte inviteret skyldes naturligvis, at brugsen har haft filial i byen siden 2009. Og bor man i Oddense og har bøvl med at komme til Balling på dagen, er der ovenikøbet sørget for bustransport mellem de to byer. Festen er dog ikke kun for Balling og Oddense. Alle der har lyst til at deltage i fejringen af en af de ældste brugser i Salling, er meget velkomne. 

Læs mere i avisen ...