25 år med Vestsalling Hjemmeservice

Af Simone Norup Husum - Tirsdag d.28 April 2020 - Kl.9:02

I maj i år kan Vestsalling Hjemmeservice fejrer 25 års jubilæum. Det hele startede i Vejby i maj 1995, hvor Henrik Sørensen og hans på det tidspunkt dalevende hustru, Britta, fik idéen til at opstarte en virksomhed, der kunne give private såvel som erhverv en hjælpende hånd med rengøringen eller havearbejdet.

Henrik og Karin Nielsen forklarer, at virksomheden har fokus på en række kerneværdier til gavn for borgerne.

Den idé udviklede sig hurtigt, og inden de nåede at se sig om, måtte de ansætte flere medarbejdere. Frem til 2003 tilbød Vestsalling Hjemmeservice rengøring til private og erhverv, hvorefter virksomheden også blev godkendt af den daværende Spøttrup Kommune som leverandør til praktisk hjælp. Herunder rengøring til de borgere, der havde ønske om besøg af en ansat fra en privat leverandør frem for besøg af en ansat fra det kommunale. Endvidere blev virksomheden i 2004 godkendt i Skive Kommune som leverandør af praktisk hjælp og rengøring. Virksomheden tilbyder stadig den dag i dag praktisk hjælp og rengøring, men kunne i august 2018 tilføje endnu en service. Her blev Salling Hjemmepleje nemlig oprettet, og godkendt som leverandør af personlig pleje og rengøring til Skive kommune. Det var den naturlige udvikling af virksomheden, forklarer Henrik Sørensen. 
- Lige da vi startede, kunne borgere modtage op til 85 procent i tilskud fra kommunen, så det gik hurtigt med at få opgaver ind. Vi ansatte derfor ret hurtigt mange medarbejdere, og fik endnu flere til. Tilskud til havearbejde og rengøring blev dog reduceret på et senere tidspunkt, og prisen for vores service derved en anden. Vi fortsatte, men på et mindre antal medarbejdere. Det var en ny situation, hvor det var nødvendigt for os at omstille os, men vi kæmpede os igennem og klarede det på trods, siger Henrik Sørensen.
Han fortæller, at successen kom gradvis. 

Læs resten af historien i Spøttrup Ugeavis uge 18

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android