25-årig kok rykker ind på caféen i Spøttrup Kulturhal

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.25 August 2020 - Kl.9:26

Den nye forpagter er oprindelig fra Rødding

Nicolai Kruse Poulsen Bro er selv fra Rødding. Foto: Privat.

Den 1. september overtager den 25-årige Nicolai Kruse Poulsen Bro forpagtningen af caféen i Spøttrup Kulturhal. Dermed vender den nye forpagter hjem. Nicolai Kruse Poulsen Bro er nemlig vokset op i Rødding, hvor han både spillede håndbold i hallen og boede, indtil han blev 15 år. Nicolai Kruse Poulsen Bro er uddannet kok, tjener og sommelier. Han kommer fra et job som køkkenchef i Restaurant Borgen i Spøttrup, og tidligere har han har blandt andet været ansat hos Christianshøjkroen og Det Røde Pakhus på Bornholm og arbejdet på Kiin Kiin i København. Den har en Michelin-stjerne. Desuden har han været hos Alberto K i København og arbejdet på Restaurant Under Klippen i Holstebro.
Nicolai Kruse Poulsen Bros primære opgave bliver at betjene gæster i caféen og brugere i hallen. Han skal også lave maden til de mennesker, der booker caféen til fest, og til de foreninger, der holder deres møder i hallen og caféen. Det samme gælder ved kulturelle arrangementer i hallen fx koncerter.
Jørgen Vester, der er bestyrelsesformand for Spøttrup Kulturhal, glæder sig over, at hallen har fået en forpagter som Nicolai Kruse Poulsen Bro.
-Han er fuld af ambitioner og vil virkelig det her. Han vil lokalområdet, kender området og hallen, og så er han faglig dygtig. Han kan lave mad til alle slags mennesker og fester - både gourmet men også de traditionelle danske velkendte retter, siger Jørgen Vester.
Nicolai Kruse Poulsen Bro bor lige nu i Skive men er ved at undersøge mulighederne for at flytte til Spøttrup-området.
- Det viser også, at han vil det her, at han vil lokalområdet, siger Jørgen Vester.

Tager sin ven med
Med valget af Nicolai Kruse Poulsen Bro har hallen valgt at tænke i nye baner med blandt andet selvbetjening, og derfor kan der på sigt komme en række nye muligheder for brugerne i hallen. Blandt andet arbejder man med tanken om at tilbyde nem take away.
- Det kunne for eksempel være på aftener, hvor der er få brugere i hallen, og hvor man så på vej hjem kan trække en frisk sandwich i en automat, siger Jørgen Vester.
Ved stævner, kampe og på tidspunkter, hvor der er mange i hallen, vil Nicolai Kruse Poulsen Bro naturligvis være i caféen.
Når Nicolai Kruse Poulsen Bro starter i jobbet bliver han ikke det eneste unge ansigt, der vender retur til Spøttrup Hallen - men i en ny rolle. Med sig har han nemlig den 25-årige Nicklas Madsen fra Balling, som skal være forpagterens højre hånd i caféen. De to kammerater skal således hjælpe og supplerer hinanden.
Nicklas Madsen er også tidligere håndboldspiller i både Spøttrup og Balling, og så er han uddannet autolakerer og arbejder lige nu som pædagogmedhjælper.
- Der er mange opgaver ud over madlavningen, hvor Nicklas Madsen kan hjælpe og træde til. Vi synes, at det er dejligt, at de kommer begge to, siger Jørgen Vester.
Fire søgte stillingen, og Nicolai Kruse Poulsen Bro blev til sidst valgt blandt to meget kompetente ansøgere. 
- Vi er kendetegnet ved, at vi godt tør gå nogle lidt andre veje og se, hvordan vi bedst kan gøre en forskel for hallen og brugerne og området. Nicolai har et flot CV, en enorm stor faglighed og en evne til at favne - uanset smag, og vi glæder os meget over, at han starter her, siger Jørgen Vester.
Bestyrelsen håber, at alle brugere af hallen og lokalområdets borgere til tage godt imod Nicolai. Ingen forespørgsler er for store eller små for Nicolai
Den 11. september er der velkomst-reception i Spøttrup Kulturhal. Alle er velkommen og hilse på Nicolai Kruse Poulsen Bro og Nicklas Madsen.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android