25 års jubilæum hos Spøttrup Slagterforretning

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.25 August 2015 - Kl.10:18

Den 1. september kan Jesper og Inge Nielsen se tilbage på 25 år som ejere af Spøttrup Slagterforretning i Rødding, og det skal fejres med gode tilbud.

Inge og Jesper Nielsen har haft Spøttrup Slagterforretning i 25 år.

Den 1. september kan Jesper og Inge Nielsen se tilbage på 25 år som ejere af Spøttrup Slagterforretning i Rødding, og det skal fejres med gode tilbud. Samtidig markerer parret jubilæet med en let anretning på dagen, hvor alle er velkommen til at kigge forbi.
Parret overtog butikken fra Jesper Nielsens forældre, og siden har de udover butiksdelen tilføjet mad ud af huset. 
Det benytter mange selskaber sig af. En fredagsmenu er også et populært tiltag, og den 4. september er menuen ekstra lækker og med dessert - for at markere jubilæet her også.
- Vi er rigtig glade for at drive butikken i Rødding. De lokale er gode til at bakke op om os, og vi oplever også, at rigtig mange turister og især sommerhusgæs-
ter kommer igen og igen. På den måde lærer vi mange at kende, siger Inge Nielsen, der fortæller, at butikken kun anvender dansk kød, og at alt produceres fra bunden.
- Forbrugerne vil have dansk kød, når de kommer her. Kvalitet og øget fokus på sundhed og mindre fedt er også in.
 Vi mærker også, at vores hjemmelavede pålæg og røgvarer, som vi ryger i butikken selv, er utrolig populære. Det gælder for eksempel vores bacon, siger Jesper Nielsen.