300 seniorer til Festival på Café Knud Strand

Af Redaktør Navn - Tirsdag d.12 August 2014 - Kl.11:02

Masser af musik og sang på kanten af Knud Klint
Allerede dagen efter sin 70 års fødselsdag (også på Café Knud Strand) var Alex Lind og Anna-Marie klar til at modtage de mange seniorer, som mødte op for at høre musik og underholdning. Knap 300 seniorer fandt vej til Café Knud Strand og da Nostalgia skulle på, var der ikke en ledig stol. Heldigvis havde en del selv medbragt klapstole, fortæller Alex Lind.
Humørsprederne, Leif og Arne som spillede populære melodier, Kai Jørgensen spillede revymelodier og jazz, Asbjørn Lind spillede moderne musik, „Rock mod rynker“ - et  5 mandsorkester og til slut Nostalgia - det store 12 mands orkester under ledelse af Otto Lindum, som spillede populære melodier.
Alt i alt en dejlig dag med masser af solskin og lige så mange mariehøns, men det var min egen skyld, fortsætter Alex Lind. Jeg havde forinden sendt en besked med en lille mariehøne og bedt om godt vejr til Festivalen - og det må man sige blev opfyldt.Alex Lind fik også besøg af sin mor, Oda Lind på 92 år. Min mor bor på Mollerupvej. Vi fik hende flyttet hertil fra Brande, hvor hun og min far begge arbejdede som frisører, fortæller Alex

Det er 2. år der er festival på Knud Strand og i år blev navnet ændret fra Pensionistfestival til Seniorfestival. 
Næste arangement er den 23. august, hvor der er Ålegilde kl. 18.30-22.00 på Café Knud Strand.