40 år med gymnastik for par i Krejbjerg

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.28 Februar 2017 - Kl.11:53

Sammenholdet er enormt, og udover fysisk sundhed, så får deltagerne på Krejbjergs Parhold også masser af social sundhed.

Mette Bach Stisen har 40 års jubilæum som leder af holdet.

Sammenholdet er enormt, og udover fysisk sundhed, så får deltagerne på Krejbjergs Parhold også masser af social sundhed. For der bliver svedt, dyrket gymnastik, grinet og gået til den med hele kroppen, når de 110 deltagere på Krejbjerg Parhold mødes for at dyrke deres sport i byens borger- og idrætsforening. Og særlig en person på holdet spiller en stor rolle, og har nu gjort det i mange år. Det er gymanstik- og idrætsleder Mette Bach Stisen, som den 4. marts kan fejre 40 års jubilæum som leder af Krejbjergs Parhold.
Og det gør hun så godt, at deltagerne strømmer til - ikke blot fra Krejbjerg men fra både Thy og Vinderup også. Holdets ældste er 83 år, og den yngste er 40 år, og både mænd og kvinder giver los med motion og godt humør til musikken.
- Det er et vildt dejligt hold, og vi har det utroligt sjovt. Jeg finder en enorm glæde ved selv at bevæge mig og gøre noget godt for min krop, og jeg ved, hvad det betyder i dagligdagen at holde sig i form. Det giver mig en masse igen at stå og se ud over de mange ansigter og se, hvordan en smiler og er glade. Når man har det sjovt, imens man rører sig, så er det med til at skabe en stemning på hele holdet, og det er min drivkraft gennem alle disse år. Det er SÅ livsbekræftende, siger Mette Bach Stisen.
Og de er dygtige i Krejbjerg.  36 gymnaster fra Krejbjerg parhold har således været til World Gymnaestrada 2015 i Helsinki.

Læs mere i avisen ...