5 x 25 års jubilæum - i børnenes tjeneste

Af René Jannick - Tirsdag d.19 August 2014 - Kl.11:21

Den nye skolereform har nu levet sin første uge, og såvel lærere, børn og pædagoger har sagt goddag til en helt ny ramme for deres hverdag- men hvordan er det så gået?
Vi besøgte SFO’erne i Vestsaling Skole og Dagtilbud, i daglig tale også kendt som VSD, da de lørdag fejrede de tre SFO’ers 25 års jubilæum.
Dagen blev fejret i Lem Kulturhus af børn, forældre og ansatte, som havde spredt aktiviteter rundt om i det store kulturhus. Der var gladiatorkampe (med puder!), prinsessestande, hoppeborg og meget andet til de mange fremmødte børn, som kunne lade sig opvarte med slush-ice, popcorn og pølser på festdagen.Skoleleder for VSD Peter Fogde Mikkelsen havde kun ros tilovers for de 3 SFO’er - Lem SFO, Kernehuset i Rødding og Fjordbo i Lihme, der har trukket store læs i forbindelse med tilpasningen til den nye skolereform, og nævner det engagerede personale som den store drivkraft i forvandlingen. Han har glædet sig til at være med til fejringen af de i alt 5 x 25 års jubilæum - de tre SFO’er samt lederne fra Lem og Rødding, som virkeligt har sat deres præg på udviklingen.Hanne Nielsen fra Lem og Bente Bak Primdahl fra Rødding fejrer nemlig sammen med SFO’erne deres eget 25 års jubilæum, og vi spurgte dem om man ikke kan blive træt af at være i samme job så længe? 
Det mente Hanne Nielsen dog ikke, og påpegede at jobbet var i konstant udvikling, „så man når sjældent at blive træt af det,-  et job i udvikling er jo altid spændende!“ siger hun smilende. „Og så der er aldrig to dage, der ens“, bidrager Bente Bak Primdahl,- „der sker nye ting hver dag“. Hun påpeger også det gode forhold ansatte imellem som væsentlig for at kunne være så længe det samme sted. Og Hanne Nielsen tilføjer at  hende og Bente har været hinandens bedste sparringspartnere, når nye opgaver skulle løses. Der blev festet igennem blandt de unge deltagere ;)

Der skal lyde et stort tillykke til såvel de 3 SFO’er som lederne Hanne Nielsen og Bente Bak Primdahl med de i alt 125 års godt arbejde - i børnenes tjeneste:)

Se NetTV-indslaget fra dagen på: http://www.spottrup-ugeavis.dk/videoklip