Åbent Hus hos Balling spejderne den 17. april

Af Lasse J Lauritsen - Tirsdag d.26 April 2016 - Kl.11:55

Solen skinnede og der kom rigtig mange gæster - det var en perfekt dag til Åbent Hus. 

Solen skinnede og der kom rigtig mange gæster - det var en perfekt dag til Åbent Hus. Det lokale brandvæsen mødte op med brandbilen, et stort hit hos både børn og voksne. Der var naturligvis bål med mulighed for at bage snobrød og lave sin egen frokost - ”bålmad”, som bestod af kartofler, gulerødder og pølse skåret i stykker, lagt i en foliebakke, fyldt med vand, låg på og så i bålet ca. ½ time. Mums - hvor det smagte godt.
Der var ofte kø ved ”det muntre køkken” - et nyt tiltag som ikke er sidste gang vi prøver. Vores flødebollemaskine var flot nymalet og skød en lind strøm af flødeboller ud mod de heldige kastere. Der blev kæmpet på forhindringsbanen og der blev slappet af når man øvede sig på knob. Spejderne havde alle en rigtig dejlig dag og glæder sig allerede til næste år.
Balling Spejderne har fremgang med antal af børn og kunne rigtig godt tænke sig at få mere hjælp til at give dem gode oplevelser. Har du - eller kender du nogen - som har lyst til at bruge et par timer en gang imellem så er man hjertelig velkommen til at møde op om tirsdagen og se hvad spejderne laver. Man kan også kontakte Benthe Rolin.
Der kræves overhovedet ikke kendskab til spejderfærdigheder - blot lysten til at være sammen med børn
Frivillige er ikke betalt, ikke fordi de er værdiløse, men fordi de er uvurderlige.