Åbne Døre i Vestsalling

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.9 August 2022 - Kl.11:28

Igen i år var Åbne Døre i Vestsalling, arrangeret af Spøttrup Turistforening, en succes, lyder meldingen fra de involverede.

Åbne Døre i Vestsalling var atter en succes med et yderst tilfredsstillende antal besøgende. At dømme ud fra de besøgendes ansigtsudtryk, synes de også, at arrangementet var en god oplevelse, lyder det fra Spøttrup Turistforening. Billedet her er fra Spøttrup Bigård i Ramsing. Foto:  Spøttrup Turistforening.

Arrangementet foregik i weekenden, og de deltagende kunstnere og fremstillere af specialprodukter gav udtryk for, at antallet af besøgende havde været yderst tilfredsstillende. Efter ansigtsudtrykkene på de mange gæster så det også ud til, at alle havde en rigtig god oplevelse. Vejret passede fint til at køre på rundtur, og langt de fleste besøgende havde lagt en plan hjemmefra, så de kunne nå rundt til de fleste deltagere. 
Der blev fortalt om honning, droner (bier - altså) og fremvist bidronninger.  Man kunne se trædrejeri, skulpturfremstilling, puder, forklæder og alskens andet makværk. Malerier, keramik og smykker og meget mere, og snakken gik lystigt om fremstillingsprocedurer, kunst og hvad man ellers snakkede om, lyder nogle af tilbagemeldingerne.
Alle havde haft en dejlig weekend og er med på gentagelse til næste år den første weekend i august, oplyser arrangøren afslutningsvist.