Åbne døre i Vestsalling, kunst og specialiteter

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.2 August 2022 - Kl.8:29

Lørdag den 6. og søndag den 7. august arranger Spøttrup Turistforening Åbne Døre i Vestsalling.

Åbne døre i Vestsalling er blevet en god tradition, hvor kunstnere og folk, der fremstiller spændende egnsspecialiteter i Vestsalling, slår dørene op for publikum den første weekend i august. Foto: Spøttrup Turistforening.

Det er blevet en god tradition, at kunstnere og folk, der fremstiller spændende egnsspecialiteter i Vestsalling, slår dørene op for publikum den første weekend i august. Her kan alle interesserede kigge ind og se, høre og nogle steder smage, hvorledes de smukke og spændende ting bliver til. 
Dette års 12 deltagere er Makværket i Oddense, der på frivillig basis fremstiller et utal af flotte og spændende ting til fordel for Børnecancerfonden. Galleri og Værksted Henriksen i Lihme, billedkunstner Poul E. Nielsen ved Lihme, Kaj Fjendbo Glasværkstedet Heden, Snapseting og Hobbytek Bakkedraget ved Rødding, Honning og andre Biprodukter Spøttrup Bigård ved Ramsing, Værkstedsbutikkens smykker på Nymøllevej, Træmuseet i Oddense, EM Glud Keramik i Grove, Henning Fjendbo Keramik og stentøj i Rødding, BizzArt galleri og butik i Rødding og Lone Boe Galleri Kamillen. 
Denne weekend er en unik chance til at træde helt indenfor og høre spændende historier om livet som kunstner og specialproduktsfremstiller. Så tag naboen i hånden og nyd en fantastisk weekend i Vestsallings kunstverden
I anledning af arrangementet er fremstillet en folder med yderligere beskrivelse. Denne kan ses på Spøttrup Turistforenings hjemmeside www.spottrupturist.dk og kan findes rundt i de lokale butikker.