Åbningsfest i Rødding blev en kæmpesucces

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.4 April 2017 - Kl.10:36

Med høj sol, fulde huse og glade smil kunne dagen ikke være gået bedre.

Personalestaben var også i festhumør, da Dagli’Brugsen Rødding blev officielt genåbnet efter renovering og ombygning.

Med høj sol, fulde huse og glade smil kunne dagen ikke være gået bedre.
- Vi havde en fantastisk dag. Solen skinnede og det hele klappede bare, sådan siger uddeler Tommy Krogh om den officielle åbning af Rødding Brugs, efter en ombygning der har stået på i nogle måneder.
Dagen startede med kaffe, rundstykker og roser allerede 7.30 på parkeringspladsen, og uddeleren var lidt spændt på om der overhovedet kom nogen.
- Der stod 80 mennesker udenfor allerede fra morgenen, og rundstykkerne og roserne blev revet væk, siger Tommy Krogh, om den buket roser og pose med fem rundstykker, som blev givet til de første 100 kunder. Det var ikke bare starten på dagen, han er begejstret for. Hele programmet blev båret frem af massiv opbakning fra befolkningen.
Klokken ni var der kaffe og rundstykker under teltet, og igen var der helt fyldt op, inden der skulle deles sponsorpenge fra OK benzintanken ud. 
- Det var Spøttrup Motion og Idræt, som fik i alt 27.665,85 kroner eksklusive moms. Det er Dagli’Brugsen som har tanken, og at vi kan dele så stort et beløb ud, er jo takket være de lokale, som har et kort til den tank, og som vil bakke op om det lokale, siger Tommy Krogh, der er lidt stolt på bilisternes vegne over beløbet.

Læs mere i avisen ...