Ålbæk gøres mere attraktiv

Af Sandra Brandt Jensen - Tirsdag d.2 August 2016 - Kl.8:17

Foreningen Ålbæk Strandparks Venner gør deres for, at Ålbæk skal forskønnes og dermed gøres mere attraktiv for turister og andet godtfolk.

Foreningen Ålbæk Strandparks Venner gør deres for, at Ålbæk skal forskønnes og dermed gøres mere attraktiv for turister og andet godtfolk.
Foreningen blev dannet for godt to år siden, da der i sin tid opstod en idé, som skulle tiltrække vandhunde og legebørn: En udspringsponton blev søsat med tilhørende rutsjebane på cirka 2,5 meters dybde. Dette blev startskuddet til en forening med godt 40 frivillige, som gør deres for at forskønne området omkring Ålbæk strand.
- Lige nu arbejder vi på et projekt, hvor vi vil have lavet en trappe op af skrænten, så der er lettere adgang til campingpladsen fra stranden. Derudover vil vi gerne have bygget et omklædningshus ved badebroen, hvilket der faktisk også har været førhen, fortæller Hans Hovgaard, formand for Ålbæk Strandparks Venner. Foreningen vil desuden forsøge at lave et område hvor der skal være armgang, balancebom og diverse redskaber, som endnu ikke er fastlagt. Dette samt udspringspontonen er et forsøg på at lave noget for de lidt ældre børn/unge, så der ligeledes er noget for dem at give sig til.
Ålbæk Strandparks Venner er udelukkende frivillige, som på forskellig vis har en tilknytning til Ålbæk - enten ved at bo i nærheden eller ved at campere på campingpladsen.