Aktivt Liv i Gyldendal blev en succes

Af Thomas Rosenkrands - Tirsdag d.29 August 2017 - Kl.12:13

Efter mange timers planlægning og hektisk aktivitet op til den store dag, lørdag den 26. august, blev festen fyret af i Gyldendal.

Aktivtet i havnen.

Efter mange timers planlægning og hektisk aktivitet op til den store dag, lørdag den 26. august, blev festen fyret af i Gyldendal. Arrangementet er opstået som et samarbejde mellem Gyldendal Havn, Gyldendal Bådlaug, Spøttrup Havkajak Klub, Gyldendal Støtte- og Beboerforening og Restaurant Gyldendal. 
- Vi var fantastisk heldige med vejret. Lidt overskyet, lidt vind og fremfor alt tørvejr. Vejret er jo helt afgørende for et udendørs arrangement som vores, og vi har jo ikke været forvænt med godt vejr i denne sommer, siger en lettet talsmand for styregruppen, Hans J. Thomsen.
Det hele blev skudt i gang med gudstjeneste i teltet ved sognepræsten Jakob Fløe Nielsen, hvor over 50 mennesker havde samlet sig. Lihme Pensionistforening havde før dette arrangeret vandretur i Gyldendalområdet. Vandreturen sluttede ved teltet, så man kunne deltage i gudstjenesten. Efter gudstjenesten åbnede aktiviteterne på og ved havneområdet og i teltet fortsatte man med Kagedysten, hvor arrangørerne havde opfordret alle interesserede til at bage en kage over emnet Naturen omkring dig. Der var indleveret hele seks flotte kager, så dommerkomitéen bestående af formanden for Gyldendal Havn, Søren Vang og Juliane Dixen fra Idom ved Holstebro, kendt fra Den store Bagedyst i TV, var kommet på en svær opgave. Det blev Lissie Hermansen fra Lihme, der løb med titlen Gyldendals Mesterbager 2017 for et flot bagværk. 

Læs mere i avisen ...