Anna blev køreklar til vintervejret

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.15 November 2016 - Kl.11:37

Anna Mortensen fra Ramsing var en af deltagerne, da GF Forsikring i Skive forleden inviterede til glatførekursus på Skive Køreteknisk Anlæg.

Anna Mortensen fra Ramsing var en af deltagerne.

Anna Mortensen fra Ramsing var en af deltagerne, da GF Forsikring i Skive forleden inviterede til glatførekursus på Skive Køreteknisk Anlæg. Vil man undgå uheld og skader, gælder det om at være ekstra opmærksom, når man kører i vådt og glat føre. Derfor havde GF Forsikring i Skive valgt at invitere til en dag på køreteknisk anlæg.
- Mange kører alt for hurtigt og overvurderer deres egne evner. Her på køreteknisk anlæg får deltagerne mulighed for at teste hvad fart, glat føre og uopmærksomhed betyder for reaktionsevnen og for sikker kørsel, fortalte Bjarne H. Andresen fra GF Forsikring i Skive.
Kørelærer Vagn Hellerup gennemgik bremselænger, hastighed, afstand og uopmærksomhedsfaktorer, inden de 40 deltagere skulle ud og prøve kræfter med våde og glatte vejbaner.
Anna Mortensen var glad for at deltage i kurset. Hun mente, at alle burde prøve kørsel på glatbane i egen bil, så de kan se, hvordan bilen reagerer i glat føre. Anna var desuden overrasket over opmærksomhedsøvelserne:
- Det var rigtig spændende at prøve opmærksomhedsøvelsen og erfare, hvor svært det er reagere hurtigt nok. Jeg var glad for, at det bare var kegler og ikke fx en hjort, som man kunne køre ind i, lød det fra Anna Mortensen.

Læs mere i avisen ...