Aubo lancerer ny produktserie

Af Helle Lenschow - Onsdag d.2 Januar 2019 - Kl.8:38

I slutningen af sidste år lancerede Aubo Køkken & Bad en helt ny serie af smukke og funktionelle fronter til køkken og bad.

Serien forhandles også i Durup.

I slutningen af sidste år lancerede Aubo Køkken & Bad en helt ny serie af smukke og funktionelle fronter til køkken og bad. Serien har fået navnet Aubo Unik, fordi fronterne både besidder stor slidstyrke, moderne og tidløst design samt en pris, hvor alle kan være med. Hos firmaet er ambitionen hele tiden at udvikle sortimentet og jævnligt præsentere nye smarte løsninger og materialer inden for kerneområderne køkken og bad. Hele tiden med både det visuelle og det funktionelle for øje. Det nyeste skud på stammen hos den dansk ejede vestjyske køkkenvirksomhed er ingen undtagelse – faktisk er det lidt af et unikum. Derfor er det også meget passende, at den har fået navnet Aubo Unik.
- I alt byder serien på tre farvemuligheder, en hvid og to grå, og ikke nok med, at disse nye modeller i den grad har udseendet med sig, så har de også en slidstyrke ud over det sædvanlige. Den nye serie er farvestabil over tid, hvilket også betyder, at man uden problemer kan tilkøbe fronter til sit køkken/bad efter flere år, uden at det vil medføre farvedifferentiering. Også rengøringen af den nye serie klares nemt. En fugtig klud kan klare både skidt, snavs og eventuelle fingeraftryk, siger personalet hos Aubo Køkken & Bad Salling.

Læs mere i avisen ...