Balling Apotek hjælper med rygestop

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.7 Januar 2020 - Kl.8:56

Er nytårsforsættet et rygestop er chancen langt højere med hjælp.

Apotekerne i Roslev og Balling er med i kampagnen ”Danmark Kvitter Smøgerne 2020”.

Alle ved vist, at det er rigtig skidt for helbredet at være ryger, og derfor er der også mange, der ønsker at stoppe med at ryge. 
Også mange pårørende ønsker at se deres familie eller venner stoppe med at ryge. 
Det kan være endog meget vært at stoppe med at ryge, men det hjælper, hvis der er støtte fra familie, venner eller arbejdskolleger. 
Så hvis du ønsker at stoppe med at ryge - eller kender en, der betyder meget for dig, som du ønsker skal stoppe, så er apotekerne i Balling og Roslev klar til at hjælpe.
De har et udvalg af nicotin-erstatningspræparater som hjælp til rygeafvænning, men dem er der mange af på markedet. At finde det helt rigtige produkt kan derfor være svært. 
- Det, der er vigtigt for os at vide, er rygevanerne, og hvor meget man ryger. Simpelthen for at finde ud af hvor meget nikotin, de har brug for, og finde det der passer bedst af sugetabletter, plastre, tyggegummi inhalator og spray. Det er også noget med, hvor hurtigt det skal virke. Mangler man at sidde med noget i fingrene, er inhalatoren oplagt, for den kan man holde ligesom en cigaret. Men, skal det bare gå hurtigt er mundhulesprayen et godt valg, for den virker på omkring 30 sek til et minut, siger apoteker Susanne Møller Jensen.

Læs mere i avisen ...

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android