Balling Erhvervsnetværk bliver til Spøttrup Erhvervsnetværk

Af Daniel Buizer - Tirsdag d.12 September 2017 - Kl.8:26

Balling Erhvervsnetværk bliver nu til Spøttrup Erhvervsnetværk.

Netværket i Balling er det femte ud af seks lokale erhversnetværk i Salling, og de har netop udvidet deres grænser, så de nu kalder sig for Spøttrup Erhversnetværk. 

Balling Erhvervsnetværk bliver nu til Spøttrup Erhvervsnetværk. Relanceringen af netværket i Balling sker på baggrund af, at de ønsker at få flere interesserede virksomheder med fra hele Spøttrup området. Den 5. september afholdte erhvervnetværket i Balling et uforpligtende møde i Pul- sen, hvor alle interesserede fra egnen var inviteret til at komme og høre mere, samt få en bid mad på deres regning.
Det er over et år siden at erhvervnetværket i Balling blev etableret, som det femte ud af seks lokale erhvervsnetværk i Salling. I dag tæller netværket i Balling 13 medlemmer. 
- Med en større lokal opbakning og jo flere der kommer med, des mere sparring og erfaring får alle medlemmerne i netværket. Det gør dem i stand til at skabe et endnu stærkere sammenhold og samarbejde, så de målrettet kan gå efter at skabe mere vækst og udvikling for det lokale erhvervsliv, siger Kasper Juhl Olsen som er centerchef i Pulsen. 
Den seneste periode har netværket brugt tid på at få fat i alle virksomheder, som kunne tænkes at være interesserede i et erhvervsnetværk i Spøttrup området. Erfaringer fra andre lokale netværk fortalte dem, at de ikke nødvendigvis fik kontakt til alle, som kunne være relevante for netværket og derfor afholdte de mødet, med et ønske om at få de sidste virksomheder informeret om deres netværk og mulighederne ved at være en del af det.