Balling har fået egen Bed & Breakfast

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.31 Maj 2016 - Kl.8:28

Nu er der flere muligheder for at overnatte i Ballings hjerte.

Henrik Sørensen har startet Bed & Breakfast uden morgenmad i Balling.

Nu er der flere muligheder for at overnatte i Ballings hjerte. Henrik Sørensen, der også driver Vestsalling Hjemmeservice i byen, har netop startet Bed & Breakfast på adressen Posthusvej 2A, hvor Spøttrup Ugeavis tidligere havde til huse. Her har ejeren indrettet og istandsat lokalerne, så de nu er klar til at modtage såvel turister som lokale, der har brug for ekstra sengeplads.
- Der er indrettet to værelser med plads til i alt seks personer. Der kan dog føjes flere personer til hvert værelse, hvis det er ønsket, lige som jeg har et rum ekstra, som jeg kan indrette også, siger Henrik Sørensen, der også driver Vestsalling Hjemmeservice fra adressen.
Priserne starter ved 400 kroner, og ejeren opfodrer nysgerrige til at kontakte ham. Så vil han fortælle mere om mulighederne. Der er også indrettet et flot toilet og baderum med tørrertrumbler og vaskemaskine i den nye Bed & Breakfast. 
- Der er ikke morgenmad med, men den kan man let købe hos brugsen, der ligger lige ved siden af adressen, eller også kan man selv lave mad i køkkenet, hvor der er alt, som man har brug for til at lave sin egen mad. Der er også et stort opholdsrum med TV. Vil man leje lokalerne i længere tid, så er det også muligt, og så kan vi aftale en pris, siger Henrik Sørensen, der er glad for igen at få liv i bygningerne.