Balling skole er fyldt 65 år

Af Lasse Lauritsen - Tirsdag d.8 November 2016 - Kl.10:45

Fredag den 4. november fejrede VSD-Balling sin 65 års fødselsdag for skolens 350 elever.

Alle elever ventede spændt på Peter Nørgaard.

Fredag den 4. november fejrede VSD-Balling sin 65 års fødselsdag for skolens 350 elever. Der blev holdt taler, sunget fødselsdagssange, og Pulsen havde bagt fødselsdagskage til alle.
Gaven fra skolens støtteforening var fantastisk  underholdning med bugtaleren Peter Nørgaard, som tidligere har været med i Danmark Har Talent, og har rejst verden tynd for at underholde med sine dukker.
Lørdag den 5. november havde skolen åbent hus, hvor tidligere elever kunne komme og se skolen. Mange mødte op, og en del nuværende elever brugte eftermiddagen til at fremvise deres udstillinger om de forskellige årtier, som de havde arbejdet med i anledningen af fødselsdagen.
6. klasse havde lavet café, hvor der blev solgt kaffe og kage til de besøgende. Skolens personale stod for rundvisninger, og der var rig mulighed for at kigge på de gamle klassebilleder, der hænger på væggene ved skolens hovedindgang.
Om aftenen havde Pulsen inviteret til elevfest, og stemningen var høj, da de tidligere elever udvekslede minder fra skoletiden.