Balling Spejdernes ulve vinder distriktsturneringen

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.14 September 2021 - Kl.8:47

De lokale spejdere deltog på den årlige distriktsturnering med både bævere og ulve.

De stolte spejdere - Silas, Caroline, Elias, Alma og Andreas - viser trofæet frem.

I den netop overstående weekend har Balling Spejderne deltaget i den årlige distriktsturnering for ulve og bævere i Vestlimfjord Distrikt.  Distriktsturneringen blev afholdt på distriktets lejrplads Sundhøj tæt ved Glyngøre. Dagen bød på et løb med mange poster rundt på lejrpladsen. Den yngste, bæverne, havde deres egen bæverturnering, mens ulvene deltog i ulveturneringen.
Undervejs skulle spejderne forbi en række forskellige poster og løse forskellige opgaver. Ulvene skulle blandt andet forsøge at tænde et bål, så en snor over bålet blev brændt over. De skulle bygge deres egen bivuak, løse koder, lave en talisman, tegne og på dyrejagt.
Fra Balling deltog 10 ulve i ulveturneringen. De var opdelt i to patruljer. Ved turneringen blev der konkurreret i to ting. Den ene var selve udførelsen af opgaverne på posterne. Det andet var ”turn out,” som er en vurdering af en patruljes generelle opførsel samt evne til at samarbejde og give plads til hinanden. Den ene patrulje, ”De røde løver,” klarede sig så godt, at de vandt turneringen i udførelse og var kun 1 point fra at have lige så mange point i turn out som vinderen her.
Eftersom ”De røde løver” vandt turneringen, fik de også lov til at bringe vandrestanderen hjem. Nu skal de have lavet en ny læderlap til standeren, så man kan se, at det var ”De røde løver” fra Balling, der i 2021 vandt ulveturneringen.
Hjemme igen ved spejderhytten i Balling var det naturligvis nogle stolte spejdere, der kunne vise det hjembragte trofæ frem for forældrene. Og ulvelederne var naturligt nok også stolt over patruljens arbejde.