Balling Tennisklub bliver en del af Balling-Volling UIF

Af Lasse J Lauritsen - Tirsdag d.19 Juli 2016 - Kl.8:28

Tennisklubben er nedlagt, men tennis-aktiviteterne fortsætter, under idrætsforeningens paraply.

På billedet, fra venstre, ses Idrætsforeningens formand Ole Madsen, tidligere formand for tennisklubben Ole Clemmensen og formand for badminton & tennis Hans Stougård.

Tennisklubben er nedlagt, men tennis-aktiviteterne fortsætter, under idrætsforeningens paraply. 
Grunden til dette tiltag, skal ses i ønsket om, at mindske de administrative opgaver ifm. tennis i Balling.
Balling Tennisklub blev stiftet tilbage i 1987, hvor Andy Levy var klubbens 1. formand. I en lang periode var der 25 aktive medlemmer i klubben, som var medlem af DGI. Klubben havde, i en periode, spillere med i turnering for oldboys spillere.
Der blev også opført en slagmur, som stadig står. Tennisbanen i Balling var den 1. af sin slags i den gamle Spøttrup kommune, og der blev arbejdet på at opføre en ekstra bane. 
Idrætsforeningen har gjort banen klar til kamp, og formand for Badminton & Tennis, Hans Stougård håber, at lokal befolkningen, i stor stil, vil gøre brug af banen.
Vi har gjort det gratis for alle, at spille tennis, i resten sæsonen 2016.
Du skal du blot tilmelde dig, og booke en tid, på www.bvuif.dk. 
Du vil herefter modtage en kvittering på mail, som du skal printe ud, til forevisning ved afhentning af nøgle og evt. rekvisitter.
Nøgle og rekvisitter, kan i uge 27 - 30 afhentes i Dagli´Brugsen Balling, og herefter i Pulsen, i disses normale åbningstider.