Balling-virksomhed åbner butik i Durup

Af Helle Lenschow - Onsdag d.28 December 2016 - Kl.8:49

Trods internettets mange muligheder, har det stadig sine begrænsninger, erkender Pia D. Rasmussen fra Balling, som er indehaver af webshoppen firstchoiceliving.dk.

Fra januar kan du også finde Pia D. Rasmussens varer i Durup.

Trods internettets mange muligheder, har det stadig sine begrænsninger, erkender  Pia D. Rasmussen fra Balling, som er indehaver af webshoppen firstchoiceliving.dk. På de virtuelle hylder i shoppen har hun et stort udvalg af interiør og små-møbler til det unikke, trendy og personlige hjem. Kunder kan forvente et produktsortiment, som er nøje udvalgt, og nu kan du snart finde varerne i Center Salling i Durup også.
- Der er stadig rigtig mange kunder, som efterspørger den oplevelse, man får ved at have produktet i hænderne og se og mærke det. Derfor har jeg indtil nu forsøgt at imødekomme den efterspørgsel ved at deltage i forårsmesse og ved at have mindre, midlertidige udstillinger på udvalgte steder lokalt, siger hun.
Efter nytår kan man derfor besøge First Choice Living fysisk i et af butikslokalerne hos Center Salling, og Pia D. Rasmussen glæder sig til at byde kunderne velkommen og oplyser, at hun i første omgang har booket lokalet til sin pop-up shop i januar, februar og marts. Men der er mulighed for at forlænge perioden. Det er ikke første gang Pia D. Rasmussen etablerer butik. I 2012 overtog hun hobby-forretningen Kreativ Idé i Balling med stor opbakning fra de faste kunder, venner og familie.