Beslagmanden har succes med onlinevirksomhed

Af Helle Lenschow - Fredag d.28 Maj 2021 - Kl.11:55

Patrick Furbo glæder sig over væksten i sin virksomhed.

(BT) Patrick Furbo er født og opvokset i Rødding.

Privates interesse for at købe møbelbeslag online er stor, og det kan mærkes hos Beslagmanden.dk på Kærgårdsvej 25 i Spøttrup. Her har den 28-årige Patrick Furbo de seneste fire år drevet virksomheden i et lejet kontor og lagerbygning, og herfra sender han pakker til kunder i hele Danmark, og i visse tilfælde også til Sverige og Norge.
Patrick Furbo er født og opvokset i Rødding og uddannet multimediedesigner ved EA Dania i Skive i 2015, og har siden arbejdet indenfor e-handel.
- Det hele startede, da jeg for cirka fire år siden tog kontakt til Häfele i Skive, der i dag sælger professionelle møbelbeslag til de store erhvervsdrivende. De havde længe gået med tanken om at sælge deres møbelbeslag til private, dog uden mulighed for selv at føre dette ud i livet. Jeg fik mulighed for at prøve at sælge deres produkter til private som en sidegesjæft. I starten som et eksperiment, for at undersøge om nogen private ville købe det online, siger Patrick Furbo til ugeavisen.
Og det ville folk. Patrick Furbo havde i starten et fuldtidsjob ved siden af Beslagmanden.dk, men det har han ikke mere.
- Interessen var virkelig stor fra start. I løbet af de første tre år oplevede jeg 100 procent vækst hvert år, og sidste sommer tog jeg derfor springet og gik fuldtid som selvstændig. Siden da har jeg kunnet ansætte flere, og vi er lige nu tre ansatte på fuldtid, og der er overvejelser om flere ansatte i den nærmeste fremtid, siger han.
Han fortæller, at virksomheden i sin højsæson i år har sendt flere end 100 pakker ud om dagen, og indtil videre er der alene i år røget næsten 10.000 pakker med møbelbeslag afsted.
- Vi startede med møbelbeslag, og det har vi også alt inden for, men efterhånden har vi udvidet med flere varetyper. Det gælder møbelhjul, hængsler, skuffeudtræk, skruer, skydedøre, lys og ophæng - for blot at nævne nogle få af vores varer. Der kommer dagligt nye varer på vores hjemmeside, og vi har via Häfele adgang til cirka 150.000 varenumre, så vi er først lige startet, siger Patrick Furbo.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android