Besøg Skive Politi i Lem, Balling, Rødding og Lihme

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.10 December 2019 - Kl.9:03

Nu kommer den mobile igen politistation på besøg.

Alle er velkommen til at besøge politiet. Her er det et par unge borgere, der besøger ordensmagten i den mobile politistation. Foto: Jan Sand.

I den kommende tid kan du møde den mobile politistation flere steder i oplandet til Skive. Mobilstationen vil i udgangspunktet være bemandet af politibetjente med et indgående kendskab til lokalområdet.
Som borger kan man henvende sig i mobilstationen med information og spørgsmål i relation til udfordringer i lokalområdet. Det kan eksempelvis handle om bekymring for indbrud, tyveri, spirituskørsel, generende knallertkørsel eller nabostridigheder. Politiet tager også meget gerne imod borgernes viden om spirende lokale problemer såsom bekymrende tidlig alkoholdebut for unge i området eller mistanke om narkosalg på bestemte matrikler. Politiet modtager også anmeldelser i den mobile politistation. Og endelig er borgere, der ikke har et konkret politifagligt spørgsmål på hjerte, men blot ønsker at se den mobile politistation eller få en snak med politiet på stedet, velkommen til at kigge indenfor.

Læs mere i avisen ...

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android