Børn hyggede med cirkus

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.3 Februar 2015 - Kl.12:31

Cirka 25 dagplejebørn fra Hem fik forleden en fantastisk oplevelse, da elever fra Social- og Sundshedsskolen i Skive besøgte børnene.

 Klem en klovn på næsen og frygten går væk. Børnene hyggede sig mellem cirkusfolkene !

Cirka 25 dagplejebørn fra Hem fik forleden en fantastisk oplevelse, da elever fra Social- og Sundshedsskolen i Skive besøgte børnene. I gymnastiksalen på Hem Skole opførte eleverne cirkus for de små til stor glæde for såvel børn som voksne. Og var man lidt urolig for klovnene, så var der heldigvis masser af tid i pausen til at hilse på og klemme klovnene på næsen, så frygten forsvandt.

Cirkus Paulo var navnet på cirkusset, der bød på både klovne, akrobater, en stærk mand og en rigtig levende hund, og det er eleverne fra skolen selv, der står bag. Eleverne er pau - elever på skolens pædagogiske assistent uddannelse, og cirkusset er en del af deres uddannelse, hvor de blandt andet lærer at formidle og kommunikere med børn i forskellige aldre.

Det er andet år, at elever fra skolen kommer til Hem for at underholde de mindste, og den store succes har gjort besøget til en tilbagevendende begivenhed hos dagplejerne, der glæder sig til igen at byde elever velkommen til næste år.