Børn hyggede sig til Rent Liv dag

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.27 September 2016 - Kl.11:08

Alle daginstitutioner i Skive Kommune holdt Rent liv dag den 20. september, og i område fem, der dækker institutionerne i den gamle Spøttrup Kommune, deltog omkring 50 børn.

Dagen startede med fællessangen Boogie Woogie.

Alle daginstitutioner i Skive Kommune holdt Rent liv dag den 20. september, og i område fem, der dækker institutionerne i den gamle Spøttrup Kommune, deltog omkring 50 børn. Temaet i år var Livet, og aktiviteterne fandt sted på Grankoglen i Rødding, hvor de små var samlet.
- Vi startede med fællessangen Boogie Woogie, hvorefter der var workshop
med mange aktiviteter. Børnene lavede snobrød på bål, lavede sværd, malede et kæmpebillede på fem meter og spillede musik på forskellige instrumenter. Livet var et godt tema at arbejde med, og vi fik berørt vigtige dele af livet såsom tålmodighed og det at yde en indsats selv.
Vejret var med os i år, og der var masser af glæde, siger pædagog Lisbeth Vang Mikkelsen, VSD børnehaven Birkely, Lem. Hun sidder også i Styregruppen Rent Liv ved Skive Kommune.
- Udover børnehavebørnene så har de yngste også afviklet Rent Liv dag sammen med de lokale dagplejere. Dette er sket fordelt over flere forskellige dage, og i Birkely havde vi forleden besøg af dagplejerne. Børnene fingermalede et stort maleri, som nu skal op at hænge på plejecentret i Lem, siger Lisbeth Vang Mikkelsen.