Borgere samlede ind til kræftsyge

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.1 September 2015 - Kl.11:17

154 borgere i alle aldre deltog, da der forleden var Tour de Spøttrup, og opbakningen glæder arrangørerne, der som altid sender overskuddet til Kræftens Bekæmpelse.

Alle kunne deltage i motionsløbet uanset niveau.

154 borgere i alle aldre deltog, da der forleden var Tour de Spøttrup, og opbakningen glæder arrangørerne, der som altid sender overskuddet til Kræftens Bekæmpelse. Udover god og sund motion i godt selskab, er løbet således en mulighed for at gøre en forskel for andre.
I år havde Tour de Spøttrup start fra Pulsen i Balling, og her samledes mange mennesker snart, mens snakken gik mellem store og små. Denne gang var der mulighed for deltagelse i løb, almindelig cykelløb og som noget nyt også mountainbike løb. Og indenfor de tre aktiviteter var der mulighed for at vælge forskellige distancer, så alle havde mulighed for at deltage.
Det er Balling Cykel Klub, der i samarbejde med løbeklubben i Balling og Pulsen, står for det praktiske, og der var rigtig mange lodtrækningspræmier fra lokale virksomheder og handlende, så mange af deltagerne drog glade hjem med en lille gevinst under armen.