Borgerforening bevarer den positive tilgang

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.14 April 2020 - Kl.7:48

Corona-situationen har tyndet voldsomt ud i aktiviterne hos Lihme Borgerforening, men bestyrelsen ser positivt fremad.

Arrangementer aflyses lokalt, men positivismen er bevaret. Her er der generalforsamling i Lihme Borgerforening tidligere på året.

For få måneder siden orienterede Lihme Borgerforening om det kommende års arrangementer, og det var en fyldt aktivitetsoversigt, som foreningen kunne præsentere. Samtidig var det lokale medborgerhus anvendt 192 gange i løbet af 2019 til forskellige aktiviteter, udlejninger og møder, og man gik derfor ind i 2020 med en velkonsolideret og robust økonomi. 
Nu er verden forandret, og corona-restriktionerne har her, som alle andre steder i foreningsregi, høstet de fleste arrangementer væk fra planen. Alligevel bevarer foreningen det positive fremsyn.
Helt konkret har Lihme Borgerforening aflyst alle aktiviteter frem til udgangen af april 2020. Foreningen følger helt og holdent myndighedernes anbefalinger - og opfordrer de til at aflyse aktiviteter. 
Den første planlagte aktivitet, der endnu ikke er aflyst, er højtideligheden for 75 året for befrielsen den 4. maj aften, og bestyrelsen forbereder også byfesten den 19. til 20. juni. Dog kan disse arrangementer også senere risikere at blive aflyst.
Bestyrelsen følger situationen nøje, og de mange møder foregår via video.
Samtidig oplyser bestyrelsen, at alle, som må flytte fester og aftalte lejemål for Lihme Medborgerhus, kan gøre det uden omkostninger. 
Borgerforeningen fortæller desuden, at økonomien fortsat er fornuftig og solid, men at man ser frem til igen at have normale tilstande.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android