Borgerne festede i Krejbjerg

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.25 Juni 2019 - Kl.9:36

Borgerne i Krejbjerg kan se tilbage på en yderst god byfest med flot opbakning.

Borgerne i Krejbjerg kan se tilbage på en yderst god byfest med flot opbakning. De startede byfesten med bankospil. Der var stor deltagelse og mange fine gevinster, der var både pengepræmier og sponserede gaver.
Onsdag leverede Country sanger Ole Lindskov og Mr. Jones en fantastisk musik oplevelse. Han fortalte gode/sjove historier om, både nulevende og døde, country sangere/sangskrivere. Der var mange fremmødte, så det blev en rigtig vellykket aften. 
Lørdag startede alle med et flot optog fra det gamle mejeri. Vest Jump leverede en flot opvisning med fem faldskærmsudspringere, og dagen bød også på forskellige konkurrencer såsom bagekonkunkurrence, dartspil, dåsenedskydning og stafet løb.
Byfesten havde i år igen en flot tombola med hele 300 gevinster, og Krejbjerg Borger og Idrætsforening glæder sig over de mange sponsorgaver. Om aftenen var der spisning med medbragt mad. Der kom godt 100 personer som nød maden og det gode vejr i Orangeriet og teltet. Festen varede til den lyse morgen.
Søndag faldt festlighederne samtidig som Sankt Hans aften, så det blev holdt ved forsamlingshuset. Cirka 110 borgere kom og så på bål. Båltalen blev holdt af præst Anna Marie Sloth, og det var en rigtig god tale. Derefter var der kaffe og kage, pølsevogn og børnene kunne lave snobrød.
Der har været en god og vellykket byfest, ikke mindst på grund af det gode vejr, og arrangøren glæder sig over den store opbakning og fremmøde hele ugen, samt de mange frivillige, som har hjulpet til i ugens løb.