Borgerne festede i Lem

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.27 August 2019 - Kl.9:24

Byfesten i Lem var en succes med flot opbakning.

Hjem-Is besøget var en kærkommen overraskelse.

Festlighederne startede med musik i parken onsdag aften, hvor Arvid Jacobsen og Noket band spillede en god gang folkemusik. Flere gange frembragte det smil på læben, når de fremførte deres numre. De havde deres helt egen sjove og humoristiske måde at fortolke musikken på, og det nød de godt 125 mennesker, som nød musikken i skønt vejr.
Fredag var der Børnenes Dag, hvor skole, børnehave og SFO i flere dage havde forberedt eftermiddagens program. De startede med sambaoptog gennem byen og efterfølgende var   skolegården omdannet til en stor markedsplads, hvor der blev solgt forskellige ting. Eftermiddagen sluttede med et sponsorcykelløb til fordel for nye legeredskaber på legepladsen. Christina Liholm Harring, Afdelingsleder Lem skole, VSD, fortæller, at forberedelserne startede allerede torsdag.
- Her producerede vi blandt andet syltetøj, juice, boller, lavede aktiviteter, der kunne prøves og lavede pynt til skolegården. Fredag klargjorde vi også om formiddagen, og til frokost fik børnene en overraskelse, da Hjem-is kom på besøg i skolegården med is til alle, fortæller hun.

Læs mere i avisen ...