Borgerne har savnet deres samlingssted

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.7 Juli 2020 - Kl.10:23

Glæden er stor i Pulsen, hvor aktiviteterne igen er i gang.

Seniorerne var inviteret på kaffe forleden.

Aktiviteterne i Pulsen i Balling er stort set tilbage på normalen før corona, og det glæder både de ansatte samt brugerne. Mange har savnet at komme i hallen, hvor der ikke bare dyrkes sport men også dyrkes et vigtigt socialt fællesskab.
- Det er rigtigt dejligt at være i gang igen. Det var skønt at få afklaret situationen, selvom det kom noget bagpå os, at vi allerede måtte åbne nu, siger centerchef i Pulsen Kasper Juhl Olesen til Spøttrup Ugeavis.
Han fortæller, at der er iværksat ekstra rengøring efter retningslinerne på området, og at der er begrænsning for, hvor mange der må være i fitness, wellness og til fest på samme tid. Det giver dog ikke problemer i hallen.
- Jeg tror, at årstiden hjælper os lidt. Der ikke så meget rift om pladserne ved maskinerne på denne tid af året, siger centerchefen med henvisning til, at mange opholder sig mere udendørs på denne tid af året.
Mere konkret genåbnede alle aktiviteter, der er normale for årstiden, i Pulsen den 10. juni. Der er fortsat åbent i wellness til og med uge 28, og fitness kan bruges af medlemmer og medlemmers gæster næsten døgnet rundt.

Læs hele artiklen i Spøttrup Ugeavis i uge 28.

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android