Brodal Jagtforening indvier nyt samlingssted

Af rj - Tirsdag d.8 April 2014 - Kl.11:10

Det var en stor dag, da formand for Brodal Jagtforening Erling Olesen i lørdags kunne byde velkommen til til de mange fremmødte, og byde dem indenfor i det splinternye klubhus på Bustrupvej.

 


Og det blev gjort med horn og bægerklang, flaghejsning og taler, og masser af kammeratlig snak. Og mon ikke der sneg sig en enkelt historie eller 2 ind, for hvad størrelse og vægt angår har jagtfolket nok ikke meget at sige lystfiskere på ;)Pengene til klubhuset er skaffet via fonde og en enkelt privat donør, og arbejdskraften er dels fra klubbens medlemmer og dels lokale håndværkere, der er trådt til med en hjælpende hånd. 
Og man må sige at byggeriet er gået hurtigt - det har taget fra oktober måned 2013 og til 1. marts i år at skabe de nye rammer, som i tiden fremover vil kunne rumme de mange medlemmer i klubben og være et flot omdrejningspunkt for mange af de gæster, der kommer til stedet i forbindelse med flugtskydninger i ådalen. Brodal Jagtforening som blev grundlagt tilbage i 1933, har gennem tiden udviklet sig til en stor forening med mere end 120 aktive medlemmer, med egen flugtskydningsbane og 8 ha jord tilhørende. 
Den officielle del af åbningen foregik fra 13 - 17, men mon ikke en del af klubbens medlemmer blev hængende lidt længere...
Se NetTV-indslaget på www.spottrup-ugeavis.dk/videoklip