Byfest i Balling

Af Thomas Rosenkrands - Tirsdag d.22 August 2017 - Kl.8:30

Fra torsdag til lørdag var der byfest i Balling, hvor der var en god opbakning til de fleste aktiviteter på trods af det dårlige vejr.

De rigtige mænd måtte overgive sig
Torsdag startede med fællesspisning i Pulsen, hvor der var dækket op til over 100 spisende gæster. Vejrmeldingen på Pulsens infotavle viste 0 mm. regn torsdag, men ved 17-tiden styrtede regnen ned, så arrangørerne blev bekymrede for rundboldturneringen. Men regnen formåede ikke at holde folk i Balling tilbage denne aften. For 140 aktører mødte op og ca. det dobbelte så på. Heldigvis klarede det op ved 18-tiden, så det bare småregnede undervejs. 
Rundboldturneringen blev i år vundet af Kærsangervej med hjælp af en del andre gader, da flere gader var gået sammen til i alt syv dystende hold.
Beachvolley turneringen ved Pulsen med de lokale rigtige mænd og fit-for-fight-piger blev en underholdende affære, der måtte ud i tre sæt. Første sæt blev vundet af pigerne, andet sæt af rigtige mænd og tredje sæt af pigerne. Dog gik det tredje sæt kun til femte sætbold, da de rigtige mænd var ved at miste pusten.

Læs mere i avisen ...