Byfest trak mange til Balling

Af Helle Lenschow - Onsdag d.7 September 2016 - Kl.9:25

Årets Byfest i Balling blev nogle hyggelige dage med mange oplevelser, og også det store Outlet i Pulsen vakte begejstring.

Årets Byfest i Balling blev nogle hyggelige dage med mange oplevelser, og også det store Outlet i Pulsen vakte begejstring. Her var mange folk for at gøre en god handel. Tøj og sko var linet flot op, og med de lave priser, var der nok af gode tilbud at gå efter.
Byfesten i Balling blev torsdag aften skudt godt igang med ”truck-show”, hvor NC. Nielsen velvilligt stillede op med tre truck til konkurrence i palleflytning med vandspande. Vinderen var den med mest vand i spanden til sidst. Herefter viste to af N.C. Nielsen egne folk, hvordan man samler mønter op med en gaffeltruck. Om aftenen gik Vester/Iversen på scenen i festteltet med Lotte Sværke som gæstesolist. Dette indslag trak over 100 mennesker ind i teltet, så teltet var godt fyldt op. 
Fredag startede Kend din By, men desværre valgte det at regne kraftigt på dette tidspunkt, så kun 18 personer gennemførte turen. Træls, lyder det fra arrangørerne, da det er et stort arbejde at tilrettelægge sådan en tur. Aftene bød på grill, og her var opbakningen super. Der kom så mange, at der måtte hentes flere borde, og scenen måtte også tages i brug til langt over 100 spisende gæster. Musikken stod Hot Stompers for, og den dejlige jazzmusik blev nydt i fulde drag. Samtidig med arrangementerne i teltet ved byparken var der Børnediso i Aktivitetscentret med dejligt stort fremmøde. 

Læs mere i avisen ...