Byfesten i Rødding var en stor succes

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.20 August 2019 - Kl.10:35

Borgerne i Rødding tog rigtig godt imod de nye rammer for årets byfest, som blev afholdt fra torsdag den 15. til lørdag den 17. august.

Foto: Per Falkenberg.

Efter i flere år at have afholdt byfesten på græsset ved Storstenen, var byfesten i Rødding i år flyttet til Den Røde Plads og forsamlingshuset midt i byen. Der var stor opbakning til festlighederne og mange gav udtryk for, at det fungerede rigtig godt med det nye sted. Festen startede med byfestgudstjeneste og fællessang torsdag aften. Fredag var der grill-aften med helstegt pattegris, hvor der var solgt 300 spisebilletter. Vejret var godt, og humøret højt. Især bandet Række 2½ gjorde deres for at levere en god stemning med live musik hele aftenen. Børnene hyggede sig på hoppeborgen og løbehjulsrampen. Der blev uddelt priser for årets byforskønnelse, og vinderen blev Knud Strand med den nye pavillon og de gamle restaurerede toiletter. Årets ildsjæl blev også uddelt, og det blev Venneforeningen/de frivillige på Rødding Ældrecenter Baunehøj, der vandt denne pris. Fredagen blev afsluttet på behørig vis med flot festfyrværkeri.
Lørdag startede med gratis rundstykker og kaffe, og folk sad langt op af formiddagen og snakkede og hyggede i teltet. Undervejs blev der leveret underholdning af bandet Artimik med de to unge trommeslagere Arthur og Mikkel. Til trods for lidt regn var der kommet mange for at se og høre de to drenge.

Læs mere i avisen ...