Byråd sender penge til ny legeplads

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.6 April 2021 - Kl.9:55

Det er sjovt at lege i en stor sandbunke, men alligevel ser børnene og de voksne hos Oddense Børneunivers frem til at få rigtige legeredskaber på udearealet ved børnehaven.

Børn og voksne glæder sig til at få redskaber på legepladsen.

De er rykket et skridt nærmere end realisering, for byrådet i Skive Kommune har bevilliget penge til redskaberne, og der er i alt 431.300 kroner på vej til de små poder.
Legeredskaberne har været ønsket siden etableringen af børnehaven. Da den nye børneafdeling blev skabt, var der nemlig ikke kommunale kroner til legeredskaber i bugettet, og derfor har børnene hidtil leget med det sand, der er kørt ind på pladsen. Selvom det er gået fint, så ser man frem til at kunne indrette en rigtig legeplads ved børnehaven med de velkendte gynger og klatrestativer, men dele af det ønskede beløb mangler stadig.
Børnehaven vil derfor forsøge at skaffe de sidste penge fra fonde, da der også skal laves faldsikring og plantes grønt. Oddense Børneunivers havde derfor ansøgt om næsten det dobbelte beløb, og derfor skal de resterende penge nu findes.
Ombygningen af Oddense Børneunivers har haft til hovedformål at samle skole og børnehavedel under ét tag, og der er i den forbindelse foretaget en større ombygning i en stor del af bygningsmassen.