Fra Krejbjerg til hele verden

Af Helle - Torsdag d.30 Juli 2015 - Kl.8:28

36 gymnaster fra Krejbjerg parhold har været til World Gymnaestrada 2015 i Helsinki

36 gymnaster fra Krejbjerg parhold har været til World Gymnaestrada 2015 i Helsinki. Sammen med 21.000 gymnaster fra hele verden, har gymnasterne, været med i verdens største gymnastikfestival med gymnastik, bevægelse og socialt samvær nonstop i en uge. Det var tredje gang holdet er taget til Gymnaestrada, det er dog nogen gange siden, de sidst var af sted, men denne gang skulle det være. Det var ellers lige ved, at holdets træner Mette Bach Stisen fra Krejbjerg ikke kom med. Hendes mand Laurids, som er med på holdet, faldt om med et hjerteanfald under afrejseopvisningen. Han er heldigvis i god bedring, men måtte blive hjemme, så parholdet er i Finland med det ulige antal 37. Til daglig er der 100 gymnaster på holdet, men ikke alle havde mulighed for at bruge en ferieuge på gymnastik.
Gymnastikholdet oplever en fantastisk opbakning, når de giver opvisning i hallerne, ikke kun fra de andre danske deltagere, men fra folk fra hele verden.
På holdet taler de allerede om de måske skal af sted igen om fire år, der er det Dornbirn i Østrig der skal være værter for Gymnaestradaen.