De er i fremskridt på landingspladsen

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.13 Juni 2017 - Kl.12:27

Det var nogle tilfredse medlemmer, der var til generalforsamling i foreningen Ålbæk Anker og Landingsplads.

Formand Mogens Larsen holder sin beretning, medlemmerne lytter og får sig en lille tår. Altsammen i fred og hyggelig fordragelighed.

Det var nogle tilfredse medlemmer, der var til generalforsamling i foreningen Ålbæk Anker og Landingsplads. Som Spøttrup Ugeavis kunne fortælle i sidste uge, er foreningens planer om at etablere et slæbested i fuld fart frem. Og, trods indsigelsen mod en jollehavn, giver foreningens medlemmer ikke op.
 - Statens plan om åbning af kystnære områder er positiv for foreningen. Det kan måske give os bedre vilkår i forhold til at få tilladelser, og kan nok hjælpe når vi skal have møde med Erhvervsstyrelsen og Kystdirektoratet om indsigelsen mod en jollehavn, siger bestyrelsesmedlem Emil Vang.
Den indsigelse var eneste negative punkt i formandens ellers meget positive beretning. Regnskabet endte i et plus på godt 3000 kroner, og der er flere medlemmer i foreningen end nogensinde før.
- Der var en utrolig god stemning. Det er en masse mennesker med samme interesse der samles. Året har været godt for foreningen. Vi er i fremskridt, så efter Mogens’ beretning, var det ren hygge. Vi så en film om limfjordsfiskeri. Den var populær, og snakken gik om vidt og bredt, siger Emil Vang.