De yngste cyklede i Rødding

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.31 Maj 2016 - Kl.8:30

Forleden blev det traditionsrige cykel løb i Rødding Børnehave Grankoglen afviklet for tredje år i træk.

Børnene cyklede 8.500 kroner ind.

Forleden blev det traditionsrige cykel løb i Rødding Børnehave Grankoglen afviklet for tredje år i træk  Cykelløbet bliver hvert år  arrangeret af børnehavens støtteforening, og igen i år var der stor  tilslutning til arrangementet. I alt 116 børn og voksne var tilmeldt fællesspisningen. Menuen stod som altid på hjemmelavet lasagne så repræsentanter for støtteforeningen havde haft travlt ved kødgryderne og ovnen hele dagen.
Efter fælles-spisningen blev der givet klar signal til start, og de tilmeldte børnehavebørn, der skulle deltage i cykelløbet var bare klar, men de havde også øvet sig flittigt i flere dage forinden på børnehavens gocartbane. Børnene var sponsoreret af forældre, naboer, firmaer og bedsteforældre, så arrangement gav et dejligt stort overskud på 8.500 kroner. Pengene kan børnehaven så ”søge om” til fælles oplevelser og andet. 
Overskuddet fra cykelløbet 2015 er blevet brugt til besøg af tryllekunster og cirkus-klovn, hængekøjer, fuglekasser med web-kamera, skovle og koste til sandkassen, bus til Legeland og ikke mindst et besøg i Durup Svømmehal.
Så børn og voksne i børnehaven er allerede nu gået i tænkeboks for at finde på, hvad de skal søge støtteforeningen om tilskud til i år.