Den gang der var vinter til

Af Helle Lenschow - Onsdag d.2 Januar 2019 - Kl.8:40

Der er indvielse af Spøttrup Lokalarkivs nye lokaler og åbning af udstillingen Dengang der var vinter til.

Jetfly nødlandede på Balling Gustvejen omkring 1958.

Der er indvielse af Spøttrup Lokalarkivs nye lokaler og åbning af udstillingen Dengang der var vinter til. Det sker lørdag den 12. januar på Nr. Ballingvej 21, og alle er velkommen.  Spøttrup Lokalarkiv holder åbningsfest og udstilling i de nye lokaler på tidligere Ramsing Skole.
Arkivet blev oprettet i 1973. De første 18 år var i det grønne værelse på Administrationsgården, derefter 16 år på Lihme Skoles gang-
areal. Siden 2007 har Arkivet været i kælderen på det gamle apotek i Balling og tager nu vestfløjen på Ramsing Skole i brug.
Vi har fået dobbelt så meget plads, dejlige lyse lokaler, ubesværet adgang for alle interesserede og er forsynet med handicaptoilet. Udstillingen Dengang der var vinter til består af en mængde fotostater med tekst fra hele Salling og vil være tilgængelig hver tirsdag eftermiddag. Den største fotostat er 2x3 m.
I forbindelse med det nye arkiv tilbyder medarbejdere og bestyrelse gratis at fragte medlemmer af Spøttrup lokalhistoriske Forening, der ikke har kørelejlighed, til og fra arkivet. Ring til Knud Mouritsen og bestil kørsel. Dette gælder også på åbningsdagen.