Der arbejdes stadig for mere liv ved Ålbæk Strandpark

Af Helle Lenschow - Tirsdag d.10 December 2019 - Kl.8:58

Området skal have et løft til glæde for både lokale borgere og turister.

Ålbæk Strand med sit blå flag. Området skal have et løft, som skal genskabe den aktivitet, der tidligere har præget området.

Foreningen Ålbæk Strandparks Venner får 85.000 kroner fra Fundraisingpuljen i Landsbyudvalget i Skive Kommune. Her har man søgt om om tilskud til fundraising og udarbejdelse af skitser og visualiseringer, til understøttelse af fundraisingen ved en række fonde.
Foreningen Ålbæk Strandparks Venner blev i 2018 bevilget 95.000 kroner fra Fundraisingpuljen til udarbejdelse af skitsetegning til eventuel lokalplan og visualiseringer til understøttelse af fundraising. Processen er imidlertid ændret efter udarbejdelsen af skitsetegninger, da de to samarbejdende foreninger Ålbæk Strandparks Venner og Ålbæk Anker- og Landingsplads har valgt at opdele projektet i to delprojekter med hver deres arbejdsgruppe.  På den baggrund har foreningerne søgt og fået udbetalt 10.000 kroner af det oprindelige tilsagn til dækning af det udførte arbejde omkring lokalplanen, mens resten af tilsagnet fra 2018 er opgivet og midlerne tilbageført til Landsbypuljen.  I den oprindelige ansøgning, udlagde ansøgeren tre zoner - camping og ankomst, strandområdet og fiskerlejet. Fiskerlejet er nu taget ud af ansøgningen, der fokuserer på forbedringer i to områder; camping og ankomstområdet og den centrale strand.

Læs mere i avisen ...

Nyheder

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din
telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online.
Appen fåes til både
Iphone og Android