Det første personalemøde i Pulsen

Af kj - Tirsdag d.12 August 2014 - Kl.11:47

Den faste stab til Pulsens drift er nu på plads.

Det første personalemøde i Pulsen foregik tirsdag i sidste uge, hvor den faste stab, som består af servicemedarbejder/pedel, Niels Jørgen Storgaard -  café ansvarlig, Mette Glintborg Jensen og fysioterapeuterne, Ida Uth og Elsebeth Futtrup og selvfølgelig centerleder, Rikke D. Berthelsen, var mødt op. 



Den faste stab f.v, : Rikke D. Berthelsen, Ida Uth, Niels Jørgen Storgaard, Mette Glintborg Jensen og Elsebeth Futtrup

Niels Jørgen Storgaard, som allerede har været ansat i 2 måneder, bor i Skive og kommer fra en stilling  som systemtekniker hos TDC og pedel på Hanbjerg Efterskole. Der er travlhed med at blive færdig til åbningen af Pulsen - og i denne uge med at gøre plads til Fodboldskolens elever i tilfælde af regnvejr.
Fysioterapeut, Ida Uth, bor i Tolstrup og kommer fra en stilling som fysioterapeut i Vinderup. Ida er i første omgang ansat på timebasis og Idas primære opgave bliver holdtræning i både varmvandsbassin og træningslokaler og tilrettelægge træningsprogrammer i samarbejde med den anden fysioterapeut og behandler, Elsebeth Futtrup, som bor i Volling og har været fysioterapeut siden 2002. Elsebeth er fastansat i Pulsen. Café ansvarlig, Mette Glintborg Jensen bor i Håsum og skal være garant for den hyggelig stemning i Café-området.