Det hjælper at spørge om billetten til byfesten i Rødding

Af Ture Damtoft - Mandag d.6 August 2018 - Kl.18:17

- Man vil jo gerne have, der kommer nogen, og det hjælper at spørge, om de har husket at købe billet til byfesten.

Veteranbilerne er på plads om lørdagen igen i år. Arkivfoto.

- Man vil jo gerne have, der kommer nogen, og det hjælper at spørge, om de har husket at købe billet til byfesten.
Sådan siger Dorthe Stampe, der sidder i Rødding Borgerforening og har fået tjansen med at planlægge byfesten, der løber af stablen fra torsdag, 16. august til lørdag, 18. august.
Sammen med de andre medlemmer af Borgerforeningen har hun været igang med planlægningen de sidste måneder, og her en uge inden det hele starter med byfestgudstjeneste torsdag aften, er der en lille smule nerver på.
Lidt på grund af vejret, lidt på grund af alle de praktiske ting, som skal klappe, men mest på grund af opbakningen.

Musikken skåret
Den plejer at være god, men er stagneret lidt de sidste år - måske på grund af dårligt vejr et par byfester i træk. Så i år skal vejret bare holde sig fint.
- Vi kan jo kun håbe, og det betyder så meget for, hvor mange man kan trække af huse. Der er så mange forskellige ting og så bredt et program i år, så vi håber, det trækker rigtig mange i alle aldre til festen. Vi har en fantastisk præst, som er god til at sørge for, det er for alle. Den aften er menighedsrådet med som frivillige, og bagefter er der koncert ved vores tidligere læge Erik Bentzen og vores pianist Elisabeth Juul. Det plejer at være godt besøgt, og det er en hyggelig aften sammen, siger Dorthe Stampe.

Læs mere i avisen