Det kræver, at der løftes i flok

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.3 Oktober 2017 - Kl.10:50

Første etape af DM i foreningsudvikling løb af stablen lørdag den 30. september på Gymnastikhøjskolen i Ollerup på Fyn.

På billedet ses fra højre Morten Bilstrup, Ole Madsen, Elsebeth Futtrup & Ruth Madsen fra Spøttrup Motion & Sport til foreningsudvikling i Ollerup. 

Første etape af DM i foreningsudvikling løb af stablen lørdag den 30. september på Gymnastikhøjskolen i Ollerup på Fyn. Styregruppen tog afsted allerede klokken 05.00 om morgenen og vendte først hjem kl. 21.00 om aftenen. Det må siges at være en hel dag, men de fik en masse med hjem i rygsækken til den nyligt sammenlagte forening Spøttrup Motion & Sport. Spøttrup Motion & Sport er en sammenlægning af de to foreninger: Vestsalling UIF og Balling Volling UIF, og DM i foreningsudvikling er en oplagt mulighed for at implementere Spøttrup Motion & Sports værdier og målsætninger, så alle medlemmer og frivillige ved hvad foreningen står for. 
Det første arbejde, styregruppen for DM i foreningsudvikling tager fat på, er, at det skal give overskud og energi i hverdagen at være frivillig i Spøttrup Motion & Sport, fremfor at frivillighedsarbejdet tærer på overskuddet. De fleste oplever en travl hverdag med mange gøremål, men samtidig ønsker vi også at vores lille lokalsamfund fungerer og danner rammen for det gode liv. En stor forening som Spøttrup Motion & Sport er en vigtig brik i at opleve et velfungerende lokalsamfund, og det kræver, at alle foreningens medlemmer vil hjælpe til med store og små opgaver. En bedre organisering af frivillighedsarbejdet og endnu flere frivillige vil være første skridt i retning mod, at det skal være fedt at være frivillig i Spøttrup Motion & Sport.