Det kræver hårdt arbejde at starte en ny forening

Af Redaktør Navn - Tirsdag d.13 Maj 2014 - Kl.10:31

4 personer har de sidste 4 måneder mødtes flere gange og næsten dagligt kommunikeret på facebook. De er i gang med skabe noget nyt. Nemlig en Motion og Fitness forening som skal holde til i Pulsen i Balling.
”Der er godt nok mange ting at tage stilling til i den forbindelse”, siger Allan Simonsen, som er en af de fire stiftere. ” Vi har lavet forslag til vedtægter og ordensregler, men også foreningens navn og formål tager tid at definere. Vi har fået god hjælp af DGI/DIFs foreningsfitness til de ting.” De andre foregangsmænd er Rikke Fink Pedersen, Else Ibsen og Lene Espersen. 
Foreningen navn bliver ”Pulsen, Motion og Fitness” og formålet er er at højne sundhed og trivsel for borgerne i Skive kommune ved at udbyde og drive Fitnesstræning, Spinning, holdtræning og andre sundhedsfremmende arrangementer. Foreningen vil gerne lave løbe-afdeling, som sikkert starter træning lige efter sommerferien. ”Det er motiverende for mange personer at løbe sammen med andre og så er det også meget lettere at komme op af sofaen når der står en flok og venter på een. Deltagerne får en træningsplan, og gode fif til løbestil og forskellige træningsmetoder,” siger Allan Simonsen, som selv fornylig er kommet i gang med at løbe.
”Vi vil virkelige gerne give alle, både store og små, unge og ældre gode muligheder for at få motioneret. Derfor skal der også være forskellige tilbud” fortsætter han. ”Ud over løbeafdelingen bliver der alm. styrketræning i maskinerne og samtidig tilbud om særlige tekniktræning for dem som gerne vil nørde lidt mere i det. Så bliver der spinning, hvor Søren Andersen er primus motor, og så håber vi at få noget holdtræning op at stå som både kan henvende sig til kvinder og mænd.””Her i weekenden har de første kommende instruktører været på kursus. Der var 5 personer afsted og det var både sjovt og hårdt arbejde at lære en masse anatomi og fysiologi, men der er en god stemning blandt de kommende ansigter ud at til i foreningen. De glæder sig til at komme i gang med at lære fra sig.”
D. 19. maj kl. 19 i Pulsen holder foreningen en informationsaften og stiftende generalforsamling for alle som er nysgerrig på den nye forening. Pladserne i bestyrelsen bliver lette at besætte mener Allan, da flere kandidater allerede har meldt sig. ”Så vi håber at der kommer rigtig mange som bare er nysgerrige og måske har ideer vi kan arbejder videre med. 

For mere info kontakt:
Allan Simonsen på 21 77 75 30