Det lille lam smager godt

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.17 Oktober 2017 - Kl.10:49

Der går omkring 150.000 får omkring i Danmark.

Kok Daniel Justesen og fåreavler Karsten Villadsen opfordrer folk til at spise noget mere lammekød, og man kan forkæle smagsløgene og få noget inspiration til lammeaften i Limfjordens Hus på fredag.

Der går omkring 150.000 får omkring i Danmark. De er fordelt på næsten 7000 besætninger, og der går sikkert også en flok nær læserens bolig. 
- Der er mange, som har interesse for får. Dem ude på landet vil typisk gerne have nogle får. Dels for at have noget liv omkring ejendommen, og måske for selv at køre med princippet af jord-til-mund, så de selv producerer nogle fødevarer til familien, siger Karsten Villadsen fra Rødding.
Han har haft får side ’99, og har en flok på cirka 100 gående i Nordsalling tæt på Glyngøre. Udover ulden og skindet er det naturligvis kødet, som er den vigtigste råvare, men det har ikke altid det bedste ry hos de danske forbrugere.

Læs mere i avisen ...