Ellen skal forpagte pavillon på Knud Strand

Af Helle Lenschow - Mandag d.30 April 2018 - Kl.15:55

Den nye forpagter af Knud Strand Pavillon hedder Ellen Margrethe Sørensen, og forleden kunne borgerne hilse på hende, da der var rejsegilde på den nye pavillon.

Mange var mødt op for at se byggeriet.

Den nye forpagter af Knud Strand Pavillon hedder Ellen Margrethe Sørensen, og forleden kunne borgerne hilse på hende, da der var rejsegilde på den nye pavillon. Samtidig så de knap 200 fremmødte byggeriet, som fik mange roser med på vejen.
Ellen Margrethe Sørensen bor i Århus med sin mand Børge. I sin tale fortalte Ellen Margrethe Sørensen således, hvordan hun i mange år har haft en drøm om at drive pavillonen på Knud Strand. Selv er hun født og opvokset på Spøttrup Mark, hvor hun stadig har familie, og så har hun lært at svømme i bølgerne ved Knud Strand. Sammen med sin mand har hun desuden sommerhus i Ålbæk, så begge kender området indgående. Hun er uddannet kunsthåndværker, men har altid elsket at lave mad og har undervist i madlavning.
- I Ellen har vi fået en vaskeægte ildsjæl. Hun brænder for det her, og vi er utrolig glade for, at det bliver hende, der skal forpagte stedet. Samtidig kunne folk se byggeriet. Det bliver superflot, og de fremmødte var vilde med det, siger talsmand for projektet Poul Laursen.
Knap 125 borgere og virksomheder har økonomisk har bidraget til den nye pavillon, og i alt er der budgetteret med 1,7 millioner kroner.