En hel nat med E-sport i Oddense

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.12 September 2017 - Kl.8:34

Fredag den 1. september var alle børn og unge i 4. til 8. klasserne inviteret til LAN party i OddenseHus.

Computerne stod klar til en aften og nat med gaming, da der blev holdt LAN party i OddenseHus i fredag den 1. september.

Fredag den 1. september var alle børn og unge i 4. til 8. klasserne inviteret til LAN party i OddenseHus. Der var i løbet af aftenen og natten masser af tid til at game, kigge iPads eller bare at hygge med vennerne. 
Halbestyrer Pia Nüchel Andersen havde sammen med sin mand Niels været igang i cafeteriet, og de havde sørget for lækre byg-selv-burgere, pølsehorn og morgenmad. 
Forældrerådet, som stod bag arrangementet, havde allieret sig med Oddense Idræt, som i løbet af aftenen og morgenen aktiverede de 40 tilmeldte med floorball, midnatsfodbold og morgenhåndbold klokken seks lørdag morgen. Selv om trætheden meldte sig, deltog alle med godt humør, smil på læben og sved på panden. 
Natten igennem blev der hygget på tværs af alderstrin, og ikke alle fik brug for de medbragte madrasser og soveposer. De stod urørte, da forældrene hentede de trætte unger lørdag morgen. 
Forældrerådet havde stor hjælp af frivillige kræfter til opsætning af strøm, borde og internet samt sportsaktiviteterne. Derudover tog et par gæve forældre en del af nattetjansen og oprydningen. Det er sammenhold i lokalsamfundet, når det er bedst.
- Det har været et godt arrangement. De sidder ikke bare ved computerne, men laver også en masse aktiviteter indimellem. Aftenen gik stille og roligt og børnene hyggede sig. De fik deres livret med lav-selv-burger og pommes frites, og det var populært. Der er selvfølgelig nogen, som spiller mere end andre, men det var kun for hyggens skyld, så der var ringen konkurrencer, siger Pia Nüchel Andersen, der gerne vil lægge tag til et LAN party igen.