En milepæl for Oddense Børneunivers

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.31 Oktober 2017 - Kl.10:34

Det har været en lang proces, men nu skulle fremtiden for Oddense Børneunivers være sikret.

Børnene i Oddense Børneunivers skal kunne bruge alle lokaler på skolen, og en bevilling på 4.000.000 kroner fra Skive Kommune til ombygbning skal sikre, at det bliver muligt.

Det har været en lang proces, men nu skulle fremtiden for Oddense Børneunivers være sikret.
Det tror skoleleder Svend Schrøder på, efter planerne for en ombygning af de eksisterende bygninger er blevet godkendt i Økonomiudvalget sidste uge. Den sidste forhindring for planerne er byrådet, der har Oddense Børneunivers på dagsordenen, når de mødes i aften tirsdag 31. oktober. 
- Det er en milepæl for Oddense. At de valgte den foretrukne og dyreste model lå ikke i kortene, og jeg synes, det er fantastisk, at udvalget har truffet den beslutning. Det var et enigt udvalg, som kunne se vores visioner, der harmonerer med de visioner Skive Kommune har for uddannelse. Vi skal lige igennem byrådet også, men der er vist ingen, der tror på, det ikke går igennem, siger Svend Schrøder.
Det røde reb
Økonomiudvalget har indstillet til byrådet, at der gennemføres en ombygning af Oddense Børneunivers. Til ombygningen gives der en anlægsbevilling på 4.000.000 kroner, som tages fra puljen til bygningsrenovering, ombygning og nybyggeri under Børne- og Familieudvalget i budgettet for 2018. 

Læs mere i avisen ...