Få trænet lattermusklerne til dilettant i Krejbjerg

Af Ture Damtoft - Tirsdag d.28 Marts 2017 - Kl.8:31

Så løber den årlige dilettant forestilling over de skrå brædder i weekenden.

Medvirkende i stykket Karma Kamma, Kvaksalveren og Kontanthjælpen. 
Fra venstre er det: Hans Bajlum, Viggo Pedersen, Hanne Bajlum, Jesper Skipper, Hans Henrik Rasmussen, Bente Rossen, Anette K. Christensen samt Susanne Rusbjerg.

Så løber den årlige dilettant forestilling over de skrå brædder i weekenden. Som altid foregår det i forsamlingshuset, hvor der er plads til 120 publikummer.
Det er Krejbjerg Borger & Idrætsforening, som arrangerer forestillingen, der bærer titlen Karma Kamma.
- Karma Kamma er en dame på kontanthjælp, som har kommunen på nakken. Hun vil gerne være alternativ behandler, men kommunen mistænker hende for snyd, og så kommer dramaet ellers, fortæller instruktør på andet år, Bjarne Kristensen.
Han har efterhånden været med i 25 år, og entusiasmen er stadig helt intakt, især fordi det er gode hyggelige øveaftener med de frivillige. Det er næsten den samme trup som sidste år.
- Det er lokale ildsjæle, som vil lægge et stort stykke arbejde i at lære nogle replikker og underholde vores tilskuere. Der er da lidt sommerfugle i maven, men det skal der også helst være. Nu håber vi bare på, der kommer rigtig mange, siger Bjarne Kristensen.
Han efterlyser lidt flere i salen, for selvom der er godt fremmøde, er der som regel ikke udsolgt.
Margit - Der er mange, der ikke har lyst til at komme med til festen om lørdagen. Det er derfor vi har forestillingen om mandagen. Så kan de se forestillingen sammen med familien og få sig et godt grin, og så får vi en tår kaffe bagefter og får snakket igennem om alle mulige ting og sager.